Det er fantastisk med familieforøgelse. Det betyder bare også rigtig mange blepakker, der skal håndteres hver måned. 

Og det kan tage pusten fra selv den bedste. Du skal ikke alene bøvle med, at få dem handlet ind. De skal også bakses ind i bilen, på cyklen eller ind i bussen. Måske bor du endda på 4. sal uden elevator.

Så er det da i den grad lige noget for dig, at købe bleer online hos Babykasse.dk.

Nemt at købe bleer online?

Det er faktisk ret så enkelt at købe bleer online. Du kan selv vælge hvilken slags abonnement og hvilken dato for levering, der passer lige dig. 

Der er rigtig mange muligheder og prisklasser og du kan vælge præcis det mærke du vil, når du køber bleer online. Det kan være du bedst kan lide Libero eller måske er din favorit de skønne økologiske bleer fra Naty. 

Der er mange forskellige størrelser, så når dit barn vokser og får brug for større bleer, så kan du nemt gå ind løbende på dit ble abonnement og ændre dit valg af størrelse.

Bleer online trin for trin

  • Start med at gå ind under fanen Min Konto og opret dig som bruger, og så er du i gang.
  • Dernæst går du blot ind under fanen Abonnement.
  • Her vælger du hvilket abonnement der passer dig, f.eks. Favoritkassen med 1 måneds forbrug af bleer og vådservietter/skumklude.
  • Så skal du blot udfylde skemaet med barnets køn og alder, samt dato for levering.
  • Herefter kan du vælge om der skal tilføjes mere fra webshoppen eller om du vil gå til betaling.
  • Er du klar til betaling, går du bare direkte til kassen og betaler – det er endda også muligt at betale med mobilepay.

Så enkelt er det og du kan nu bare læne dig tilbage og vente på at modtage dine bleer. Når du køber bleer online, får du nemlig leveret lige til døren og det er helt gratis.

Billigt at købe bleer online

Du vil blive positivt overrasket – det koster nemlig kun fra 130 kr. pr. måned, inklusiv fragt. Der er ingen binding når du køber bleer online her, så du kan opsige når som helst til udgangen af en måned.

Bleer online – det er da en nem, billig og befriende løsning, når man bare gerne vil bruge tiden på at hygge med sit barn.